نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

رقیب اردوغان: دولت و مردم ترکیه آرامش خود را حفظ کنند

رقیب اردوغان: دولت و مردم ترکیه آرامش خود را حفظ کنند در بحبوحه شمارش آرا دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، سخنگوی حزب جمهوریخواه از مردم و دولت خواست آرامش خود را حفظ کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۷۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با انتشار نتایج اولیه دور دوم انتخابات ترکیه و پیش افتادن «رجب طب اردوغان» نامزد حزب «عدالت و توسعه» از «کمال قلیچداراوغلو»، سخنگویان هر دو نامزد خواهان حفظ آرامش از سوی مردم و هوداران شدند.

به گزارش منابع خبری، «فایق اوزترک» سخنگوی حزب «جمهوریخواه خلق» گفت: «همه ازجمله دولت با آرامش خود را حفظ کنند.»

وی یاد آور شد که قلیچدار اوغلو از هر دو شهروند ترکیه، حمایت یک نفر را به دست آورده است. در همین حال، «عمر چلیک» سخنگوی حزب حاکم «عدالت و توسعه» حزب رقیب را متهم کرد که نتیجه انتخابات را قبل از شمارش نهایی اعلام کرده است. او گفت: «هیچ کس نباید آب را گل آلود کند.»

«اکرم امام اوغلو» از اعضای ارشد حزب «جمهوری‌خواه خلق» و شهردار استانبول، امروز (یکشنبه، ۲۸ می)، پس از شرکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری و انداختن رأی خود در صندوق، مدعی پیروزی قاطع قلیچدار اوغلو در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه شد. شهردار استانبول گفت: «ما در روز‌های گذشته در معرض حمله یک کمپین بزرگ از دروغ و اتهام قرار گرفتیم.»

وی که از مخالفان سرسخت «رجب طیب اردوغان» است، افزود: «ما باید با یکدیگر گفتگو کنیم و درگیر نباشیم.»

اردوغان نیز بعد از انداختن رای خود به صندوق گفت: «ما از رای دهندگان می‌خواهیم تا برای حفظ دموکراسی به پای صندوق‌های رای رفته و رای خود را به صندوق بیاندازند.»

مراکز اخذ رای در ترکیه برای دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ساعت ۱۷:۳۰ به وقت تهران بسته شد و روند شمارش آرا آغاز شده است. پس از شمارش ۹۷.۱۲ درصد آرا، رجب طیب اردوغان توانسته ۵۲.۲۱ درصد آرا و کمال قلیچدار اوغلو توانسته ۴۷.۷۹ درصد آرا را بدست بیاورد.

دور اول انتخابات ریاست جمهوری ترکیه روز ۲۴ اردیبهشت درحالی به پایان رسید که هیچکدام از نامزد‌های حاضر در این عرصه موفق به کسب آراء ۵۰ درصدی نشدند و انتخابات با حضور دو نامزد اول یعنی رجب طیب اردوغان رهبر «ائتلاف جمهور» و کمال قلیچدار اوغلو رهبر «ائتلاف ملت» به دور دوم کشیده شد. اردوغان در دور اول انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه ۴۹.۵۲ درصد و رقیب او، نامزد احزاب مخالف، قلیچداراوغلو، ۴۴.۸۸ درصد آرا را به دست آوردند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار